Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di cavolo cappuccio a pezzi (3 cm)
- 4 wurstel grandi
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1.1 mg
Alternatieve recepten
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Bagna cauda
35min
Crauti
96 godz.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Tajarin salsiccia e finocchi
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 dk
Salamelle con le verze
1 godz. 5 min
Insalata di cavolo al curry
50min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 dk
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min