Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 27.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzoccheri
50 min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pisarei e faśö
35 Min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Minestra di semolino
30 min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Sciatt
1 Std.
Polenta e bruscitti
2h 20min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Porri in crema delicata
35 Min