Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 27.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta al formaggio
1h
Risotto alla monzese
35 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Sciatt
1h
Lasagne valtellinesi
2h
Pisarei e faśö
35 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Torta paesana
1h 10min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Polenta taragna
1h 15 min
Pizzoccheri
50min