Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastella
- 2 uova
- 200 g di birra chiara
- 160 g farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Vellutata di fagiolini
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi a tocchetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (2-3 cm)
- olio di arachidi
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280.3 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 438.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30 min
Crema di finocchi
35 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min