Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua
- 200 g di lenticchie secche
- 200 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 cipolla rossa a fette sottili (1-2 mm)
- 8 - 10 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 min
Vinaigrette zenzero e limone
5 min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 dk
Mattonelle di miglio in salsa
45 dk
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40 min
Insalata di quinoa colorata
35 min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Cous cous veloce con verdure crude
20 min