Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di finocchi
35 Min
Purè di broccoli
40 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Purè di piselli
40 Min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 Min
Crema di carote e mandorle
40 Min
Purè di zucca e porri
45 dk
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30 Min