Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di piselli
40 min
Crema di barbabietola
10 dk
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min
Purè di broccoli
40 min
Purè di carote arrosto
1h
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2 godz.
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Crema di carote e mandorle
40 min
Purè di carote speziato
50 min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 godz.