Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato, sciaquato e scolato
- 100 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- ¾ cucchiaino di timo secco (optioneel)
- 40 g di pinoli sgusciati
- 400 g di zucchine a rondelle (5 mm)
- 50 g di pomodori secchi sott'olio a striscioline (5 mm)
- 60 g di burro di mandorle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Farrotto integrale alle verdure
50 min
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 min
Farro alle carote con frittata
50 min
Orzotto rosa alla barbabietola
50 min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Insalata di orzo vegetariana
40 min
Orzotto al radicchio rosso
40 min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 min