![Patate dolci ripiene (vegan) Patate dolci ripiene (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7847F9F1-16AB-485B-AAC4-FFFD37D62C8A/Derivates/92ad1aa0-3de4-41c1-be93-5662c9607307.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate dolci ripiene
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 100 g di brodo vegetale
- 2 patate americane dolci
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di tempeh
30min
Hummus di fagioli e yogurt
15 Min
Polpette di avocado e lenticchie con salsa acida
1h 30min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Hummus di avocado (senza lattosio)
20min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Tofu in crosta di sesamo
20min
Lenticchie all'indiana
35min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.