Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di chicchi di quinoa rossa
- 1000 g di acqua
- 50 g di cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b.
- 300 g di foglie di bietola, senza la parte bianca, a pezzi
-
500
g di brodo di pollo
of 500 g di brodo vegetale - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 100 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati
- 100 g di yogurt naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con merluzzo all'arancia
1 godz. 50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10 godz.
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Zuppa di bietole
35 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min
Vellutata d'inverno
50 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di zucca
30 dk
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min