Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di lenticchie di Puy secche
- 200 g di chicchi di quinoa
- 200 g di cetriolo, a pezzi
- 500 g di pomodori, in quarti
- 10 g di coriandolo fresco, foglie e gambi
- 15 g di prezzemolo liscio fresco
- 15 g di mentuccia
- 75 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sommacco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1926 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min
Grano saraceno con funghi
25 min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5 min
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Insalata di quinoa colorata
35 min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Insalata di miglio e tonno
55min