Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 80 g di porro a pezzi (2 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
- 700 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di pane casereccio a tocchetti, tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di riso e ceci
30 dk
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 dk
Pasta e fagioli
50min
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Zuppa montanara
1h
Minestra della nonna
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Minestrone di lenticchie e patate
45 dk
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min
Minestra di patate
50min
Zuppa di lenticchie
50min