![Antica minestra ai broccoletti Antica minestra ai broccoletti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1338767-F242-49E5-A2A4-3D1F319DC270/Derivates/19276C78-0620-4CC8-95AD-AE3C4B463292.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di farina di semola di grano duro
- 1040 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cipollotto a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cimette di broccoli
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo verde
35 min
Millecosedde alla calabrese
1 Std. 30 Min
Zuppa del nord
1 godz. 10 min
Zuppa montanara
1 Std.
Minestra di grano saraceno e cicoria
55 Min
Vellutata di coste
35 min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di quinoa
35 min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min