Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scamorza a pezzi (2 cm)
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 16 fette di bresaola, affettata al momento (spessore 2 mm, vedere consiglio)
- 8 fili di erba cipollina fresca, lavati e asciugati
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brutti ma buoni di patate
55 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 godz. 5 min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min
Involtini di spigola
40min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30 Min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min