Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fette (2-3 mm)
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di burro
- 1 bustina di zafferano
Condimento
- 300 g di radicchio, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
20
g di latte
of 30 g di ricotta ben scolata (o panna)
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 91.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 min
Sformatini di riso tricolore
1h 25min
Gnocchi di spinaci
55min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Tagliatelle di farina di lenticchie, broccoli e salsiccia
2h
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min