Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Eiwitten
- 108.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 128.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Coda di rospo con verdure
40 min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Merluzzo tataki al pesto
30 Min
Sogliola gratinata e mele
40 min
Gamberi alla guineana
25 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min