Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 600 g di filetti di rombo
- 500 g di acqua
- 30 g di gherigli di noci
- 20 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6799 kJ / 1625 kcal
- Eiwitten
- 108.5 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 128.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada all'arancia
40min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Pesce spada agrumato
35min