Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Burger di salmone e spinaci
35 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pesce spada agrumato
35 min
Salmone al coriandolo
40 min