![Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B0930A6-71C2-45B8-BF89-33AA5270C770/Derivates/076668F9-6656-40CE-9852-EAB5A9536783.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo tataki al pesto
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Branzino al sale aromatico
55 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min