Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone al cartoccio
35min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55p
Filetto di salmone con purea di mele
55p
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min