![Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/223666.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3250 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 68.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10p
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Palline al prosciutto
1h 30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40p
Spiedini di frutta e cioccolato
30min
Involtini di spada al basilico
15 min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45min
Quiche ai pomodorini
1h