Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3250 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 68.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Insalata fresca di zucchine
50 Min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Insalata con primo sale e noci
20 Min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Involtini tricolore al cartoccio
45 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45 Min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 Std. 15 Min