Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fili di erba cipollina fresca, tritati
- 300 g di caprino
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di rucola, lavata
- 12 fette di bresaola
- ½ spicchio di aglio, senza anima (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3250 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 38.7 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 68.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Barchette agli asparagi e salmone
50 menit
Quiche ai pomodorini
1h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 menit
Carpaccio di melanzane
45min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Flan al salmone affumicato
45min