Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40min
Insalata di mare veloce con quinoa
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min