Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Calamaretti ai pistacchi
30 min