![Merluzzo tataki al pesto Merluzzo tataki al pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF36AB6B-A7DF-4CB2-86B8-DD6FAEEA5F9A/Derivates/E57039CE-31E4-4513-B773-787AC081569F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 50 g di pinoli
- 100 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di olio extravergine di oliva
Merluzzo
- 700 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (200 g circa ciascuno)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 - 200 g di insalata valeriana, lavata e asciugata
- 3 carote, pelate e a julienne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Straccetti di pollo alla maionese verde
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Salmone glassato miele e senape
30 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Insalata di mele e formaggio
10 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min