![Fagottini di sogliola con verdure Fagottini di sogliola con verdure](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD20CDA2-7610-4148-97B1-1150B77C7F77/Derivates/3B022405-3F14-4E3B-A18B-C2FCE77A3573.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Eiwitten
- 129.6 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 79.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Involtini mare e monti
1ч. 10 мин.
Salmone in salsa di lamponi
2h 50 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h