Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetti di sogliola (700 g circa)
- 1 carota (100 g circa) a rondelle (3 mm)
- 2 zucchine (250 g circa) a rondelle (3 mm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di porro
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5539 kJ / 1324 kcal
- Eiwitten
- 129.6 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 79.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min