Compatibele versies
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di vitello a bocconcini infarinati
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 25 g di vino bianco
- 250 g di brodo di carne
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di cipolline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1h 30min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min