Compatibele versies
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di vitello a bocconcini infarinati
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 25 g di vino bianco
- 250 g di brodo di carne
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 500 g di cipolline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Lampredotto
1h 20min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Anelli di totano in umido
30min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min