Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate, pelate e a fette (5 mm circa)
- 1 pizzico di sale
- 600 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate novelle al burro e erbe
50min
Patate svedesi
55min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Spinaci al burro
30min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Patate lesse
40min
Frittata gusto pizza
50min
Finocchi alla valdostana
40min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Frittata alle zucchine
40min