Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate, pelate e a fette (5 mm circa)
- 1 pizzico di sale
- 600 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata gusto pizza
50 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Carote tiepide alla salvia
35 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Frittata alle zucchine
40 min
Peperoni baby ripieni
20 Min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Patate novelle al burro e erbe
50 min
Patate svedesi
55min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min