Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spurgare le melanzane
- 500 g di melanzane a fettine tonde con la buccia (0,5 -0,7 cm)
- 2 cucchiai di sale grosso
Composizione Parmigiana
- 200 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 13 foglie di basilico fresco, lavate
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Piccole parmigiane di melanzane
1h
Insalata di taccole e ceci in vasetto
35 Min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Polpette di melanzane
45 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 min
Rotolini di zucchine e salmone
50 min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Melanzane ripiene
1h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min