Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1085.4 kJ / 259.3 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 585.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto ai funghi porcini
30min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1hod.
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 Min
Bulgur ai calamaretti
50 Min
Cereali misti con taccole e sgombri
40 Min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 Min
Orzo e straccetti di pollo
55 Min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1hod.
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Cous cous di verdure con branzino
30min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min