![Orzotto alla marinara Orzotto alla marinara](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F3A488C-7276-429A-988D-3E3880B4DC79/Derivates/EC820FDC-409C-473B-A0DE-A2ADEFE9693A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1085.4 kJ / 259.3 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 585.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgur ai gamberetti
45min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Orzotto con ceci e verdure
30min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Insalata di orzo vegetariana
40min
Farro saltato con piselli e carote
45min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Farro ubriaco con salsiccia
50min
Quinoa con code di gambero
30min