Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1085.4 kJ / 259.3 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 585.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini
45min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 Min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Minestrone d'orzo
1h
Insalata di orzo vegetariana
40 Min
Insalata di riso verde ai gamberi
1h 50 min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min
Penne di farro con pesce spada
40 Min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Orzo e straccetti di pollo
55min
Risotto salmone e finocchio
35 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30min