Orzotto alla marinara
TM6 TM5 TM31

Orzotto alla marinara

4.2 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
  • 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 500 g di acqua
  • 100 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1085.4 kJ / 259.3 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
28.3 g
Vetten
9.9 g
Verzadigd vet
1.1 g
Vezels
3.3 g
Natrium
585.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten