![Filetti di cernia con salsa al pomodoro Filetti di cernia con salsa al pomodoro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f3f9f857-cf6c-49fd-89a3-fd348fbc982d/Derivates/944922f1-12b7-4cce-a338-4aca887f283b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 495.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Orata al sale
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Merluzzo alla pizzaiola
30min