Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 495.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Orata al sale
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Pesce spada al salmoriglio
5min