Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1200 g di acqua
- 150 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini surgelati
- 320 g di pasta secca tipo trofie (cottura 12-15 minuti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2775.4 kJ / 658.8 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 36.6 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 197.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara vegetariana
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 Min
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1 Std. 30 Min
Pasta alla Norma leggera
1hod.
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Pasta caprese
20 Min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Pasta al forno vegetariana filante
1hod.
Spaghetti leggeri alla norma (Bimby Friend)
30min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min