Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 150 g di carote, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 500 g di latte intero
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 250 g di pasta secca corta
- 80 g di scamorza affumicata a cubetti
- 30 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2597 kJ / 620.8 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 984.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno veloce
45min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1h 20 phút
Pasta al forno vegetariana
40min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Lasagna di zucchine al pesto
50min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata tricolore
1h 20 phút