Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische, la polpa a tocchetti (3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di pomodori ciliegino in quarti
- 2 pizzichi di sale
- 350 g di pasta fresca tipo scorze di mandorla, o altro tipo di pasta fresca
- 1 peperone crusco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1h 30min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Spigole all'acqua pazza
30min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Calamari alla napoletana
40min
Penne al ragù di polpo
1h