Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolle a pezzi
- 70 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 70 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino rosso
- 500 g di verza a listarelle (1 cm)
- 200 g di acqua
- 6 costine di maiale, sgrassate e a metà
- 50 g di vino bianco
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, precotti e scolati
- 1 pizzico di pepe (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Salamelle con le verze
1h 5min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Costine in umido
1 Std. 20 Min