Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (1.5 cm)
- 300 g di carote, pelate e a tocchetti (1.5 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 foglia di alloro secca
- 800 g di carne di manzo senza nervi a cubetti (2.5 cm)
- 100 g di vino rosso
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3267.7 kJ / 781 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maiale in agrodolce
45min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Zuppa di pollo e funghi
55min
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1h 30min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Stufato di pollo e basilico
35 Min
Pollo alla cacciatora
50min