Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 150 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di passata di pomodoro
- 1 wurstel
- 6 olive denocciolate, a rondelle
- 60 g di Emmental a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 998 kJ / 238.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 684.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Burger leggero di verdure
45 dk
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 min
Burger di spinaci
40 min
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Polpette di spinaci
35 min
Polpette spinaci e mozzarella
45 dk
Bruco polpetta (di verdure)
40 min
Polpette di carote
1h
Frittata semplice (senza uova)
50 dk
Polpette di merluzzo con patate
40 min
Torrette di patate ai broccoli
1h