Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 150 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di passata di pomodoro
- 1 wurstel
- 6 olive denocciolate, a rondelle
- 60 g di Emmental a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 998 kJ / 238.5 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 684.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruco polpetta (di verdure)
40min
Pappa vegetariana di miglio al finocchio e mela (7-9 mesi)
30min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Ragù di carne per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
35 Min
Pappa di carne
45 Min
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Tortino di cous cous (10-12 mesi)
1 Std. 35 Min
Barrette bicolore al riso soffiato
2 godz. 35 min
Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)
40min
Pancakes salati alle carote con mousse alle erbe aromatiche
45 Min
Cake Pop mostruose
Geen beoordelingen
Pappa vegetariana con legumi e miglio multiporzione (7-9 mesi)
30min