Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 400 g di salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 60 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 130 g di ricotta fresca, scolata
- 2 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 22.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1sa 20 dk
Flan al salmone affumicato
45 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 Std.
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1sa 20 dk
Flan di funghi porcini
1h