Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brunch francese (Confettura di more, financier, frittata e croque monsieur)
1 Std. 30 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Pasta e fagioli
50min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3h
Vellutata di mais
20 Min
Minestra di semolino
30 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Pasta gratinata
50min
Pancotto
30 Min
Sugo all'amatriciana
50min