Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
of 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 Min
Minestra di semolino
30 Min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Pasta e fagioli
50 min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 Min
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Pastaragia
25 Min
Uova filanti
15min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Minestra di patate
50 min