Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Salsa carciofi e fagioli
1 Std. 10 Min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3h 25min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Mousse speziata
10 min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1h 5min
Barchette agli asparagi e salmone
50 min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1 Std.
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 min