Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Salsa alla reggiana
15min
Spaghetti con la bottarga
25min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 Std. 10 Min
Stelle di mare
30 Min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Salsa selinuntina
15min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 Min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min