Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Schiacciata con l'uva
2h
Cestino di pomodoro ripieno
1h 10min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 Std. 55 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Acquacotta
50min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3 Std. 25 Min