Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di peperoni verdi a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso a pezzi piccoli (1 cm)
- 200 g di funghi champignon freschi, puliti e a fette
- 150 g di zucchine, con fiore a pezzi (1 cm)
- 300 g di carne di manzo a listarelle (1 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 300 g di vermicelli di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Noodles con agnello e verdure
30 dk
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 min
Noodles con verdure al curry
35 min
Yakisoba con gamberi
30 dk
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Involtini primavera vietnamiti
40 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Pollo con salsa al curry
50 min