Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio senza l'anima
- 1 albume
- 60 g di mollica di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 zucchina a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo tostati
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di cumino tostati
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti lavati e spinati)
- 30 g di salsa di soia (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Coda di rospo con verdure
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min