Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio senza l'anima
- 1 albume
- 60 g di mollica di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 zucchina a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo tostati
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di cumino tostati
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti lavati e spinati)
- 30 g di salsa di soia (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1025 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Dentice agli agrumi
45 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Turbanti di spigola e arancio
1 godz.