Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55min
Paté di fegatini
30min
Crema spalmabile al salmone
10min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Paté di funghi
1h 30min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Lampredotto
1h 20min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Crema spalmabile al tonno
15min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min