Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 spicchi di aglio a metà, senz'anima
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 24 crostini di pane tostati o fette di pane tostate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 350 g di funghi freschi, tipo pleurotus, lavati e tagliati a pezzi
- 30 g di burro
- 50 g di panna fresca liquida
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di funghi
50 min
Crema di funghi
20 min
Paté di olive
10 Min
Risotto alla crema di granchio
35 Min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min
Salsa ai funghi e vino bianco
30 min
Crostoni saporiti
35 Min
Crema di funghi e noci
15 Min
Paté di funghi
1 Std. 30 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min