![Luccio alla gardesana Luccio alla gardesana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E1ABB59-468F-4802-97FE-C16E9314A9E9/Derivates/F6A1F790-9C88-413E-9DEA-1FC044E9C9C2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 128 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Golden cucumber
10 Min
Petto d'anatra all'uva
1 Std. 10 Min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Sale di sedano
3h 15min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40 min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12hod. 55min
Cassola cagliaritana
1 godz.
Mele ripiene con frutti di bosco
50 min
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Zuppa di fave
50 min
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min