Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate a fette
- 1 luccio (1 da 600 g oppure 2 da 300 g)
- 1 cipolla media a fette sottili
- 1 carota a cubetti (1 cm)
- 1 gambo di sedano a cubetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, lavati e dissalati
- 20 g di acciughe sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5075 kJ / 1213 kcal
- Eiwitten
- 128 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Geen beoordelingen
Crostatine al limoncello
2h 35min
Tom Yum Kung
30 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
2h 40min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Composta di frutti di bosco con stevia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min