Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di arachidi tostate non salate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 cucchiaino di senape in grani
-
20
g di olio di arachidi
of 20 g di olio di semi di colza -
200
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
of 70 g di funghi porcini secchi, rinvenuti in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati - 450 g di petto di tacchino a strisce (2-2,5 cm)
- 500 g di foglie di bietola, da pulire e a strisce (2-2,5 cm)
- 30 g di salsa di soia dolce
- 30 g di nuoc mam (salsa di pesce tailandese)
- ½ dado per brodo di pollo
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1094 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato al limone
40min
Pollo Yassa
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Agnello al vino
40min
Zuppa di carciofi
35min
Baccalà alla Veracruz
1h
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Pollo in fricassea
50min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1hod. 15min
Polpo al vino rosso
1h
Agnello in umido
1h 20min