Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini zucchine e culatello
30 min
Gamberi al balsamico
30 min
Carpaccio di melanzane
45 min
Pizza saporita con uova e spinaci
2h 30 min
Rose di melanzane al tonno
35 min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1h 15 min
Uova mimosa con sardine
35 min
Confettura di scalogno
2h
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 min
Tiramisù al mojito
3h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Astice in bella vista
1h 15 min