Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova in cocotte in salsa saporita
30 dk
Purè di carote e peperoni arrostiti
25 min
Pane all'aglio
20 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15 min
Uova mimosa con sardine
35 min
Marinatura al Marsala
20 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 dk
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 min
Spaghetti al vino rosso
30 dk
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Cocktail ai cachi
10 dk
Uova alla piemontese
45 min