Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane a pezzi
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 200 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 300 g di patate a fette sottili (vedere consigli)
- 800 g di latte
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2459 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15 min
Terrina ai due colori
1h 20 min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2h 10 min
Frittatine di mare
35 phút
Baccalà al forno con broccoli
1h 30 min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 phút
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Calamari ripieni
1h 30 min