Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pane a pezzi
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 200 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 300 g di patate a fette sottili (vedere consigli)
- 800 g di latte
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 100 g di farina
- 30 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2459 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45 min
Brisèe con broccoletti e bacon
1sa 30 dk
Baccalà al forno con broccoli
1sa 30 dk
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1h
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min