Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 150 g di pane raffermo a pezzi (2 cm)
- 400 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- 1 carota, pelata e a metà
- 1 pomodoro maturo
- 1 gambo di sedano piccola
- 1 cipolla piccola
- 2 ali di pollo
- 200 g di carne di manzo per brodo a pezzi
- acqua q.b. per inumidire
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2054 kJ / 491 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Miscela di spezie Za'atar
10 min
Jota carnica
1h 5min
Frittelle di patate
45 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Panzanella di pane multicereali
5 Std. 20 Min
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Insalata di mele e formaggio
10 min
Zuppa imperiale
1 Std.
Pacchetti di tacchino con friggione
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie in vasocottura
1 Std. 10 Min
Stracciatella alla romana
30 Min