Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optioneel)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla cappuccina
55 min
Patate speziate
1sa 15 dk
Jota carnica
1 godz. 5 min
Minestra di pane e lenticchie
55 min
Crumble di verdure
1 Std. 20 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Minestra di verze e patate
1h
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Fagioli alla contadina
35min
Jota triestina
2sa
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min