Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optioneel)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salamelle con le verze
1h 5min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1h
Sformatini di verza e mortadella
1u. 30min
Buridda alla ligure
55min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Brandada di baccalà alla portoghese
1u. 30min
Zabaione caldo al passito
15min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min