Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada agrumato
35 Min
Carpaccio di melanzane
45min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 godz.
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Dentice agli agrumi
45min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Meringata alle fragole
2h
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min