Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35min
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Sformato di verdure
1h 35min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Sformatini di asparagi
45 Min
Budino al caramello
3 Std. 20 Min
Spiedini di pane a vapore farciti
3h 25min
Sformatini di verdure
50 Min