![Marinatura al Marsala Marinatura al Marsala](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258651.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3339 kJ / 798 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 80.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinatura per pesce alla griglia
15 Min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15 Min
Marinatura alla birra
15 Min
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Marinatura al Whisky
15 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 Min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Gamberi in salsa speziata
40min