Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di semi di girasole
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 cucchiaino colmo di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino colmo di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 punta di coltello di curcuma in polvere
- fette di pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 8792 kJ / 2100 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 198 g
- Vezels
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Testaroli di farro alle noci
45 dk
Budino di ricotta
5h 45min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1 Std. 30 Min
Crema di formaggio alla barbabietola
10min
Burro alla Maître d’Hotel
50 dk
Salsa ai porri caramellati
30 min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10 min.
Salsa fagioli e feta
10min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2sa 30 dk