Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40 min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Gamberoni zafferano e arancia
30 min