Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Filetto di maiale all’uva
1sa 15 dk
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Involtini di scottona
1 godz. 10 min
Involtini tricolore al cartoccio
45 dk
Pesce spada all'arancia
40min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Rotolini di tacchino
1h
Pesce spada agrumato
35min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min