Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Involtini di vitello
35min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min