Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Trota estiva
50min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min