![Seppie ripiene con pomodori secchi profumati. Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7BC39A58-1E69-464C-9FF6-8953D4AB48AE/Derivates/AD6372B7-96D3-424C-A68E-374E71B14509.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Tortino di scampi in crema
2h
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Insalata di riso con seppie e patate
45min
Moscardini al limone
30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40p