Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo
- ½ cucchiaino di zucchero
- 3 pizzichi di origano secco
- 3 pizzichi di timo secco
- 2 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe
- 8 pomodori secchi
- 80 g di pecorino a pezzi (1 cm)
- 280 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 4 tuorli
- 4 seppie pulite (1000 g circa)
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55min
Calamari alla napoletana
40min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Zuppetta di crostacei
40min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1óra
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Calamari ripieni
1h 30min