![Scarpaccia Scarpaccia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b4ddf199-94b7-4e95-92ed-f74547bb7fc1/Derivates/9025eb59-9004-4bb1-a182-c1a3c2c3f599.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 9 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 80 g di cipolla bianca a pezzi (3 cm)
- 1 patata grande, pelata e a pezzi (3 cm)
- 5 pomodori ciliegino in quarti
- 6 fiori di zucca, puliti e a pezzi
- 1 zucchina a rondelle
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina tipo 00
- 425 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 598 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Melanzane ripiene light
1 godz.
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Polpette di melanzane
45 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15 min.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 godz. 30 min
Riso in torta verde
1 godz. 30 min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Verdurine in sfoglia
1 godz.
Eggah con caponata
50 min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min