Blanquette di vitello
TM5 TM6

Blanquette di vitello

3.0 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 1 rametto di timo fresco, le foglie lavate e asciugate
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 ¼ cucchiaino di sale
  • 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 300 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
  • 200 g di porri a fette (5 mm)
  • 300 g di funghi champignon, tagliati in quattro
  • 20 g di burro
  • 15 g di farina tipo 00

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1084 kJ / 259 kcal
Eiwitten
37 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten