Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acciughe fresche piccole, deliscate, sciacquate in acqua e sale e asciugate
- 200 g di succo di limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 4 arance, preferibilmente biologiche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Panzanella di mare
45 Min
Stelle di mare
30 Min
Cozze ripiene
1h 30min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Astice in bella vista
1h 15min