Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti, a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 800 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 295 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 1.65 g
- Koolhydraten
- 4.08 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Ragnetti e serpentelli
1 Std. 40 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1 Std. 30 Min
Frittelle di gamberi
1h
Gamberi alla guineana
25min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20min
Crocchette di pesce alla menta
10 Std.
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 Std.
Crocchette di gamberoni
10 Std.
Cupcake con crema e fragole
1h